Geschiedenis

geschiedenis

Geschiedenis van Klussenbedrijf Torrenga

In de loop der jaren zijn er bij ons een aantal dingen veranderd. Wij begonnen in 2002 als De Klussenier Reinder Torrenga, na een jaar ging de franchise organisatie De Klussenier failliet. Dat was voor ons geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Onze naam was inmiddels gevestigd en zijn als Klussenbedrijf Reinder Torrenga verder gegaan.

Precies 2 jaar na de oprichting kregen wij de mogelijkheid om een werkplaats met personeel en kantoor over te nemen in Usquert. Daardoor konden wij de klanten nog beter van dienst zijn dan in de afgelopen 2 jaar.

Toch was er nog één ding wat op het verlanglijstje stond. Een eigen pand met wat meer ruimte om het werken buiten de deur beter voor te bereiden. Dit is gelukt in mei 2011 met de ingebruikname van een pand in Baflo. Na een grote verbouwing verhuisden wij op 1 februari 2012 naar de Eenrumerweg 2A te Baflo.

Wij zijn geen aannemersbedrijf maar een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met diverse onderhoud- en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide zin als men kan bedenken. Deze dienstverlening is te bekijken op de site www.klussenbedrijf-torrenga.nl. Tevens bestaat de mogelijkheid om samen met u als opdrachtgever de klus te klaren.

Wij komen graag bij u langs om met u al uw wensen op papier te zetten en daarvoor een vrijblijvende offerte te maken.

U kunt ook contact opnemen via telefoon 06–55730342 of per mail r.torrenga@planet.nl

VLOK

vlok_logo

VLOK is de belangenorganistie voor klussenbedrijven.

Wij zijn aangesloten bij VLOK en hanteren de voorwaarden van VLOK.

 

De VLOK uitvoeringsvoorwaarden

kunt u als PDF bestand downloaden:

 PDF_Logo

Klik met de rechtermuisknop op de link en kies 'Link opslaan als' om de voorwaarden op uw pc op te slaan.

VCA

vcaklein_logo

 

 

logo-isover-isolatiepartner_3-sterren_150px

Wij zijn erkend 3 sterren
Isover Isolatie Partner

Wij staan vermeld op:

Eigenhuisisoleren.nl
Renovatiekracht.nl